Jager in de nacht – Chris Carter

Profiler Robert Hunter en zijn collega Carlos Garcia komen in aanraking met een gruwelijke zaak.  Een onbekende vrouw werd dood aangetroffen met dichtgenaaide lippen. Pas tijdens de autopsie wordt duidelijk hoe wreed de dader is.  Tijdens hun onderzoek komen ze in aanraking met een privédetective die ook naar een vermiste vrouw op zoek is.  Het wordt al snel duidelijk dat het niet bij dat ene slachtoffer zal blijven.  De klok tikt…

Chris Carter studeerde psychologie en werkte als forensisch psycholoog.  Zijn vakkennis gebruikt hij in zijn boeken die vanaf de eerste pagina beklijven.  Dit verhaal start met een knaller en tere zieltjes zullen het bij die eerste pagina’s wel even moeilijk krijgen.  Het verhaal zuigt je echter moeiteloos mee met korte hoofdstukken die de ene cliffhanger na de andere bevatten.  Dit boek wegleggen is daardoor echt geen optie.  De spanning wordt pagina na pagina verder opgedreven en de auteur kan ontzettend goed sfeer scheppen.  Deze pageturner van formaat zal je daardoor echt niet zo snel wegleggen en lees je quasi in één ruk uit.  Deze zalige thriller verdient absoluut een plekje in je reiskoffer of laat je thuis tijdens een hittegolf ook echt genieten van dat binnen zitten.  Een fijne aanrader met een donker kantje!

“Jager in de nacht”, de nieuwe thriller van Chris Carter is een pageturner van formaat… dit wil je in je stoutste dromen niet meemaken!

Bedankt HarperCollins voor dit ijzingwekkende verhaal dat je vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN:  9789402710595
Verschijningsdatum: 09/08/2022
Aantal bladzijden: 384
Uitgeverij: HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s