Tussen Mees en Mol – Carli Biessels

Mees en Mol kunnen niet veel meer verschillen.  Mees zit vol levenslust, brengt haar tijd in de lucht door en houdt van wat avontuur.  Mol is eerder teruggetrokken, in zijn gangen onder de grond en houdt het graag zoals het was.  Desondanks bouwen ze een fijne vriendschap op en vullen ze elkaar aan. Hoewel ze het vaak niet helemaal eens zijn, kunnen ze niet zonder elkaar en steunen ze elkaar door en door.

Pedagoge Carli Biessels schreef kinderboeken van 1998 tot 2016 en debuteerde pas op 62-jarige leeftijd.  Twintig jaar na de eerste verschijning, werd Tussen Mees en Mol nu opnieuw uitgebracht in een mooie luxe-editie en kan nu een nieuwe generatie ouders en kinderen van deze wonderlijke verhalen genieten.  De fijne illustraties stralen, net als de verhalen, een bepaalde rust uit en nodigen uit om over de kleine en grote dingen in het leven na te denken.  Het boek is daardoor toegankelijk voor een heel breed publiek van 5 jaar tot 105 jaar.  Kinderen zullen genieten van de fijne vriendschap tussen twee dieren die niets gemeen lijken te hebben en voor wie al wat ouder is, geven de verhalen stof tot nadenken of stilstaan.  Deze prachtige editie is een fijne aanwinst voor elke boekenkast!

“Tussen Mees en Mol” is een prachtige luxe-editie van de lieve verhalen van Carli Biessels, klaar om een nieuwe generatie te veroveren.

Dankjewel Uitgeverij Van Goor en Uitgeverij Lannoo voor deze prachtige editie!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789000380619
Verschijningsdatum: 22/06/2022
Aantal bladzijden: 58
Uitgeverij: Van Goor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s