Mol is jarig – Marieke van Hooff & Henk Van der Gugten

Kleine Mol is jarig en bereidt zijn verjaardagsfeestje voor. Daar horen taart, ballonnen en cadeautjes bij.  Zijn lieve vrienden kijken uit naar het fijne feest en samen maken ze er een leuke middag van.

Marieke van Hooff en Henk van der Gugten brachten enkele jaren geleden het eerste Mol boekje uit.  Sindsdien hebben Mol en zijn vrienden vele harten veroverd.  De schattige figuurtjes en de eenvoudige tekst op rijm zijn een succesrecept dat kinderen en hun ouders kunnen smaken.  In dit 8ste boekje in de reeks, viert Mol zijn verjaardag.  Een gebeurtenis waar kinderen erg naar uitkijken en daarom heel herkenbaar is.  Samen met Mol ontdekken ze wat er bij een verjaardag hoort en hoe het feestje voorbereid wordt.  Het fijne verhaal brengt ze in contact met woordenschat die bij een verjaardag hoort.  Korte zinnen op rijm geven het verhaal een leuk ritme en de lieve illustraties zijn om van te smullen.  Kortom een heel fijn boek voor thuis of in de klas waar peuters en jonge kleuters ongetwijfeld weg van zullen zijn.

“Mol is jarig” is het ondertussen achtste deel in de fijn reeks van Marieke van Hooff en Henk van der Gugten, een fijn boekje over je verjaardag vieren.

Bedankt Uitgeverij Pelckmans voor deze mooie uitbreiding in de reeks!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464291568
Verschijningsdatum: 18/04/2022
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s