Wat een dag! – Kaat Vrancken

De dag van hondjes Fox en Fien begint bij de kapper.  Daarna gaan ze naar het huis van de baas van Fox.  Maar wat staat er toch te gebeuren vandaag?  Er is taart en zalm, er zijn bloemen en een jurk.  En wat doen die duiven en al die mensen in de tuin?  Fox en Fien begrijpen er niet veel dan, maar hebben de dag van hun leven.

Kaat Vrancken schrijft sedert 1995 boeken voor kinderen en is dol op honden.  Die zet ze ook in de hoofdrol in “Wat een dag!”.  Dit boek uit de tijgerlezen-serie is de tweede met Fox en Fien in de hoofdrol.  Saskia Halfmouw brengt de twee lieve maar ondeugende honden tot leven met haar fijne illustraties.  De auteur slaagt erin om een boek te maken voor jonge lezers en het verhaal inhoudelijk toch sterk uit te werken.  Fox en Fien hebben die typische hondenkenmerken die elke hondenliefhebber zal herkennen en die maken het verhaal echt heerlijk.  Dit boek is heel erg prettig voor jonge lezers die een goed jaar leesonderwijs achter de rug hebben.  Ze zullen echt genieten van de avonturen van deze twee leuke hondjes.  Leesplezier van de bovenste plank!

“Wat een dag!” is een bijzonder fijn boek voor eerste lezers van Kaat Vrancken over twee hondjes die een wel heel speciale dag hebben.

Met dank aan Uitgeverij Querido en L&M Books voor dit fijne verhaal!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789045127651
Verschijningsdatum: 12/07/2022
Aantal bladzijden: 46
Uitgeverij: Querido 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s