Kat tegen kwaad – Het snode plan van Rarius – Phil Corbett

Pelsbeth en Wolfrik hebben een monsterjaag-business opgericht.  Hun eerste klus draait uit op een sisser en de morgenster loopt schade op.  Dan krijgen ze de kans om een echte draak te verslaan, die hun stad bedreigt. Maar wie is toch die vreemde snuiter Rarius die steeds blijft opduiken?  Het tweetal staat voor een grote opdracht!

Illustrator Phil Corbett maakte deze graphic novel voor jonge lezers die houden van actie en humor.  Zijn kleurrijke illustraties spatten van het papier en bevatten beperkte hoeveelheden tekst.  Dit maakt van dit eerste deel in een reeks, een leuke serie voor kinderen die nog niet zo graag lezen.  Voeg daarbij twee hoofdpersonages die vol goede bedoelingen zitten, maar er een beetje een potje van maken en je krijgt een erg leuk boek dat kinderen vlot zullen oppakken.  Eens vertrokken worden ze meegevoerd in een verhaal met vaart en vol grappige fragmenten.  Een fijn boek dat een plekje verdient in de schoolbib of de boekenkast thuis voor lezers vanaf 7 à 8 jaar.

“Het snode plan van Rarius” is het eerste deel in de “Kat tegen kwaad”-reeks van Phil Corbett, een kleurrijke graphic novel voor jonge lezers.

Bedankt Uitgeverij De Fontein en VBK België voor deze vlotte reeks.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026160752
Verschijningsdatum: 16/08/2022
Aantal bladzijden: 208
Uitgeverij: De Fontein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s