Gijs de gewone gekko – Wendy Meddour & Carmen Saldaña

Gijs is een meester in camouflage.  Hij is bijzonder trots en denkt dat hij de enige is die dat kan. Dan hoort hij een kikker, maar hij kan hem niet ontdekken.  Ook andere dieren merkt hij helemaal niet op, zo vol van zichzelf is hij.  Tot een wandelende tak hem erop wijst dat heel wat dieren zich kunnen camoufleren.  Gijs is helemaal van de kaart en weet niet hoe het verder moet, nu hij maar heel gewoon lijkt te zijn… Dan ontmoet hij Gina, een andere gekko.

De Britse Wendy Meddour, gevierd jeugdauteur en de Spaanse illustrator Carmen Saldaña werkten samen aan dit fijne prentenboek over camouflage.  Ze vertellen het grappige verhaal over een gekko die denkt dat hij het meest bijzondere dier ter wereld is.  Als blijkt dat dit niet het geval is, is hij helemaal van de kaart.  In dit leuke boek zitten heel wat gecamoufleerde dieren verstopt.  Naast het fijne verhaal, is het ook een leuke kennismaking met alle soorten dieren die zich camoufleren en is het een heel fijn zoekboek. Het is een feest om met kinderen naar de vele verstopte dieren op zoek te gaan, al wordt het geen makkelijke klus om ze allemaal te benoemen.  Dit fijne prentenboek staat garant voor vele uren kijk- en luisterplezier voor alle dierenliefhebbers!

“Gijs de gewone gekko” van Wendy Meddour en Carmen Saldaña is een bijzonder fijn prentenboek over dieren die zich kunnen camoufleren.

Bedankt Uitgeverij C. De Vries-Brouwers voor dit rijke boek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789053418482
Verschijningsdatum: 16/05/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: C. De Vries – Brouwers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s