Enkele reis Brugge – Hilde E. Gerard

Wanneer professor Holzberger in Trier bedreigd wordt om hem zo te verplichten mee te werken aan de diefstal van de Tunica Christi, stuurt hij zijn dochter Kerstin naar België en hoopt haar zo veilig te houden.  Als Kerstin echter bij een vriend van haar vader, Jan Christians, in Sint-Niklaas op de stoep staat, lijkt ze daar niet welkom.  Ze reist verder en raakt bevriend met Jans zoon, Sebastiaan.  Als ze samen in Brugge zijn, sleept ze hem mee in een boeiend avontuur om de onschuld van haar vader te bewijzen.

Hilde E. Gerard is een Vlaamse jeugdauteur en leerkracht.  In haar twintigste boek neemt ze haar lezers mee in een boeiend avontuur met een historisch tintje.  In mooie beschrijvingen laat ze ons meereizen van Trier, naar Prüm, Antwerpen, Sint-Niklaas en Brugge.  Hoofdpersonages Kerstin en Sebastiaan komen in een wervelend avontuur terecht, waarin actie, spanning en een vleugje romantiek elkaar afwisselen.  Dit fijne boek, in de stijl van Dan Brown, is een ideaal opstapje voor lezers vanaf een jaar of 13 naar boeken voor volwassenen in hetzelfde genre.  De accurate beschrijvingen zorgen ervoor dat, zeker wie sommige locaties al eens bezocht, echt in het verhaal lijkt mee te stappen.

“Enkele reis Brugge” van Hilde E. Gerard is een fijne jeugdroman in de stijl van Dan Brown, waar actie, spanning en geschiedenis een plaatsje krijgen.

Met dank aan Davidsfonds-Infodok en Standaard Uitgeverij voor dit boeiende verhaal!


🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789002276033
Verschijningsdatum: 09/08/2022
Aantal bladzijden: 226
Uitgeverij: Davidsfonds/Infodok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s