Fontana Banana – Een superheld op vier poten – Judith Visser

Shelly is acht, woont in een klein stranddorpje en droomt van maar één ding: een hond.  Haar moeder is echter geen grote hondenliefhebber.  Wanneer er op een dag een hond gevonden wordt op het plein met de magische fontein, vindt hij een thuis bij de eigenaar van de groentewinkel Shelly is op slag weg van het diertje met de naam Fontana.  Tijdens één van haar uitstapjes met Fontana ontdekt ze dat hij kan vliegen én praten als hij banaan gegeten heeft.  Het begin van een spannend avontuur!

Judith Visser raakte bekend met haar romans Zondagskind en Zondagsleven.  Dit is haar eerste boek voor kinderen en in één van de hoofdrollen plaatst ze niemand minder dan haar eigen hond Fontana.  Dit fantasierijke avontuur heeft alle fijne ingrediënten voor een geslaagd kinderboek: een herkenbaar hoofdpersonage, een dier met bovennatuurlijke krachten en een slechterik die roet in het eten wil gooien.  Deze elementen vormen samen een boeiend verhaal voor lezers vanaf 8 jaar of om voor te lezen vanaf 6 jaar.   De kleurrijke cover met lieve illustraties van Nouchka van der Est, spreekt tot de verbeelding en zal kinderen ongetwijfeld naar het boek doen grijpen.  En het fijnste is misschien, dat dit pas het eerste deel in een reeks is!  

“Fontana Banana – Een superheld op vier poten” is het eerste kinderboek van Judith Visser met in de hoofdrol een hondje met superkrachten.

Bedankt HarperCollins voor dit eerste deel in een veelbelovende reeks!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789402710779
Verschijningsdatum: 24/08/2022
Aantal bladzijden: 192
Uitgeverij: HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s