Het spookt in dit huis – Oliver Jeffers

Durf jij dit boek open te slaan en de deur binnen te gaan? Je wordt vriendelijk onthaald door een meisje dat al een tijdje geen bezoek kreeg, maar echt niet weet hoe dat komt.  Ze neemt je mee op pad in haar huis en heeft je hulp nodig, want ze hoorde dat het spookt in haar huis.  Zelf heeft ze nog nooit een spook gezien.  Jij wel?

Oliver Jeffers werd wereldberoemd met het boek “Samen hier”.  Zijn nieuwe prentenboek is heel erg origineel.  Pagina’s met oude zwartwit foto’s van een oud landhuis worden aangevuld met een kleurrijk personage.  Deze fotopagina’s worden afgewisseld met transparant papier.  Je merkt het misschien niet onmiddellijk op, maar met die transparante pagina’s is iets bijzonders aan de hand.  Wat, dat verklappen we hier liever niet, maar wie dit boek openslaat zal het ongetwijfeld met me eens zijn dat dit een boek is dat vele harten zal veroveren.  Het straalt door zijn originaliteit en kinderen zullen er keer op keer naar grijpen.  Een aanrader van formaat die uitermate geschikt is om op een griezelige herfstavond voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar.

“Het spookt in dit huis” is een origineel prentenboek van Oliver Jeffers voor kinderen die niet bang zijn van een lief spookje meer of minder.

Bedankt Uitgeverij De Fontein en VBK België om dit schitterende prentenboek tot bij ons te brengen.

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026161858
Verschijningsdatum: 23/08/2022
Aantal bladzijden: 44
Uitgeverij: De Fontein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s