Lunch to go – Janine Jansen

Een boterham met kaas, een belegd broodje van bij de broodjeszaak om de hoek, soms eens een soepje of een slaatje, waarschijnlijk ben ik niet de enige die soms eens worstelt met die dagelijkse lunch voor op het werk.  Soms wordt het een beetje saai en heb je eens zin in iets anders.  Als deze gerechten bovendien ook gezond en veggie zijn, dan is mijn aandacht gewekt!  

Lunch to go is een nieuw kookboek van Janine Jansen waarin ze je doorheen de jaargetijden meeneemt langs lekkere, gezonde hapjes voor de lunch.  Ze leert je aan de slag te gaan met restjes en heel wat ingrediënten heb je waarschijnlijk standaard in huis.  Vul aan met verse seizoensgebonden groente en fruit en je bekomt originele, lekkere, duurzame lunchgerechten.  Een aantal gerechten zijn niet snel, snel klaar, wat een nadeel kan zijn voor drukke gezinnen.  Met wat planwerk en de ingrediënten van je lunchgerechten en je diners wat op elkaar af te stemmen, moet het echter wel mogelijk zijn om deze aan je menu toe te voegen. Wij gaan alvast in de volgende weken met gerechtjes als pitabroodjes met pompoen, ricottabeignets of speltsalade naar het werk. 

Dankjewel Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en VBK België voor deze lekkere ideetjes!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789021031682
Verschijningsdatum: 12/09/2022
Aantal bladzijden; 160
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s