Het grote boek van Mannetje Koek – Pieter Gaudesaboos & Lorraine Francis

Mannetje Koek woont in een groot, oud huis en schrijft er verhalen over wat hij dat dag heeft gezien.  Die verhalen gaan telkens weer over zijn vele vrienden.  Ga dus mee op pad met Mannetje Koek en maak kennis met Cactus, Ballon, Bliep, Modderman, Sheriff Suikerklont, Citroen en de Zusjes Banaan.  Deze vrolijke bende leer je in 12 verhalen beter kennen.

De Ierse prentenboekenauteur Lorraine Francis en onze eigen Boon-winnaar Pieter Gaudesaboos werkten samen aan dit kleurrijke prentenboek in groot formaat.  12 verhalen over vriendschap worden opgefleurd met een hele keur een kleurrijke illustraties in die typische stijl van Pieter Gaudesaboos.  Wie de dertig al even voorbij is, zal waarschijnlijk net als ik gelijkenissen vinden met de boeken van Richard Scarry, die ook boordevol kleine tafereeltjes stonden.  Wie fan was van deze boeken, zal in het grote boek van Mannetje Koek een waardige vervanging vinden die helemaal van deze tijd is.  Een fijn boek om urenlang in te verdwalen en te genieten van de vele details die van dit boek een echte lust voor het oog maken.  Bette Westera zorgde voor de feilloze vertaling!

“Het grote boek van Mannetje Koek” is een groot formaat prentenboek over vriendschap boordevol kleurrijke illustraties van Pieter Gaudesaboos, met 12 verhalen van de hand van Lorraine Francis.

Bedankt Uitgeverij Lannoo voor dit boek dat je urenlang zoet houdt!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789401485043
Verschijningsdatum: 30/08/2022
Aantal bladzijden: 48
Uitgeverij: Lannoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s