De jonge kerstman en de speelgoedwinkel van de Gebr. Claus – David Litchfield

Weet jij wie de kerstman was voor hij kerstman werd? Nee?  Dan is dit prentenboek echt iets voor jou!  Nicky groeide op in een speelgoedwinkel met zijn drie ooms.  Elke dag bracht hij door tussen al dat nieuwe speelgoed dat door de drie broers gemaakt werd. Soms zag hij kinderen voor de etalage die de winkel nooit binnenkwamen omdat ze geen speelgoed konden komen.  Op kerstavond besloot Nicky deze kinderen te volgen. Hij was geschokt dat de kinderen zo in armoede leefden en beloofde dat elk kind in de stad, één dag per jaar een geschenk zou krijgen.  Het begin van het wonderlijke verhaal van de kerstman.

David Litchfield is een gevierd jeugdauteur en illustrator.  Eerder schitterde hij met boeken als “De Beer en de piano” of “Pip en Ei”.  In zijn nieuwe boek laat hij kinderen kennismaken met de kerstman voor hij kerstman was.  Dit lieve verhaal brengt een warme kerstboodschap over vriendschap, elkaar helpen, licht brengen en een vleugje magie.  De prachtige, sfeervolle illustraties brengen die speciale kerstsfeer helemaal tot leven.  Een perfect boek om met kleuters en jonge kinderen te lezen tijdens lange, donkere winteravonden.  Uitkijken naar kerst wordt met dit boek een echt feest!

“De jonge kerstman” van David Litchfield is een sfeervol prentenboek om in alle warmte mee uit te kijken naar de kerstdagen!

Dankjewel Uitgeverij De Vier Windstreken en L&M Books voor dit hartverwarmende verhaal.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789051169287
Verschijningsdatum: 9/09/2022
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: De Vier Windstreken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s