In het volle zicht – Jeffrey Archer

William Warwick is terug in dit tweede boek in de serie.  Samen met zijn team wordt hij ingezet op de afdeling Narcotica.  Ze zijn een beruchte drugsdealer op het spoor die in Londen een groot netwerk in handen heeft.  Tijdens het onderzoek komt William opnieuw in aanraking met Miles Faulkner en kan hij een oude bekend inschakelen als informant.  Ondertussen huwt hij ook met zijn geliefde Beth en staat hun huwelijksreis gepland.  Als William deze zaak tot een goed einde wil brengen, zal hij alles uit de kast moeten halen.

Jeffrey Archer is een gevierd misdaadauteur.  Dit tweede deel in een reeks die zich afspeelt in Londen tijden de jaren ‘80 is opnieuw een schot in de roos.  In een vlotte stijl laat hij zijn lezers opnieuw genieten van een boeiende detectiveroman met oude en nieuwe personages.  Er wordt regelmatig teruggeblikt naar de zaak uit het eerste deel in de serie.  Hoewel dit deel op zichzelf staat, is het toch wel net iets handiger als je ook het eerste deel gelezen hebt.  De auteur wisselt rustig kabbelende delen die mooi het tijdsbeeld schetsen af met spannende scènes die je op het puntje van je stoel laten zitten.   Een boeiende rechtszaak en een spannende operatie vormen het sluitstuk van dit tweede deel.  Dit heerlijke, ontspannende boek is perfect voor lange herfstavonden.  Ik kijk alvast uit naar het volgende deel dat in het voorjaar verschijnt!

“In het volle zicht” is het tweede, spannende deel in de William Warwick-serie van Jeffrey Archer.  Een boeiende drugszaak houdt je tot het einde in spanning.

Dankjewel Uitgeverij HarperCollins voor dit spannende verhaal!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789402710571
Verschijningsdatum: 05/07/2022
Aantal bladzijden: 320 

Uitgeverij; HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s