Het boek dat écht niet gelezen wil worden – David Sundin

Vorig jaar verscheen “Het boek dat niet gelezen wou worden” van David Sundin.  Een ontzettend grappig boek dat aanzet tot voorlezen met gevoel voor drama.  Na dit eerste, succesvolle boek volgt nu een tweede deel.  Voorlezer en luisteraar worden opnieuw uitgedaagd om door dit boek heen te komen.  En dat wordt niet makkelijk gemaakt!  Maak je maar klaar om te fluisteren en roepen, om de weg door het doolhof te vinden en om teksten te lezen waarvan de letters verwisseld worden.  Maar pas op!  Dit boek durft te bijten, door een woordbeving laat je het boek bijna vallen en dan zit het boek plots op slot… Lukt het jou om dit boek te lezen?

Dit boek is opnieuw een schot in de roos en zorgt voor tonnen (voor)leesplezier.  Dit boek is perfect voor iets oudere kinderen die de interesse in prentenboeken misschien wat verloren zijn (alhoewel, kan je ooit te oud zijn voor een prentenboek?).   Wedden dat ze met dit boek opnieuw aan je lippen hangen en gieren van het lachen.  Een zalig prentenboek voor actieve vertellers en luisteraars die niet graag stil zitten dat gegarandeerd zorgt voor één van de fijnste momenten van de dag.  

“Het boek dat écht niet gelezen wil worden”, het tweede prentenboek van David Sundin, is een ontzettend leuk prentenboek dat aanzet tot actief voorlezen.

Dankjewel Uitgeverij Van Goor voor dit topboek!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789000381135
Verschijningsdatum: 29/09/2022
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: Van Goor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s