Lichtje in het donker – Katie Sahota & Harry Woodgate

Een klein lichtje voelt zich wat eenzaam en bekijkt vanop een afstand hoe verschillende feestdagen gevierd worden. Licht speelt op elk van deze feesten een belangrijke rol. Huizen worden versierd met lampen of kaarsen en zorgen ervoor dat deze feesten warme momenten worden voor iedereen die eraan deelneemt. Klein lichtje droomt ervan om ook een betoverend licht op één van die feesten te zijn.

Katie Sahota en Harry Woodgate sloegen de handen in elkaar om een prentenboek te maken dat perfect past bij de donkere avonden die bij de herfst en de winter horen. Ze maakten een prentenboek dat zowel op het vlak van inclusiviteit als op het vlak van diversiteit hoog scoort. Het is ongelooflijk hoeveel ze in de dit prentenboek aan bod laten komen. Ze laten kinderen kennismaken met de vele feesten die binnen één straat gevierd worden door de vele verschillende mensen die er wonen. Een keur aan feesten en mooie momenten komen aan bod. Ook de personages zijn heel erg divers, waardoor wie dit boek ook oppakt zich ergens wel herkent. Dit prentenboek past helemaal bij deze tijd en is perfect om met kinderen over de vele verschillende feesten die we vieren te praten.

“Lichtje in het donker” is een bijzonder prentenboek van Katie Sahota en Harry Woodgate over de vele lichtfeesten die mensen over de culturen heen vieren.

Dankjewel Uitgeverij Van Goor voor dit warme prentenboek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789000381678
Verschijningsdatum: 19/10/2022
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Van Goor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s