Het geheime bos – Sandra Dieckmann

Het bos houdt heel wat geheimen voor ons schuil.  Er wonen dieren zoals herten, vossen of wolven.  Ook de vogels en vlinders vinden er een thuis.  En dan zijn er nog de vele planten en insecten.  Elk hebben ze hun eigen kenmerken, gewoontes en geheimen.  Ben jij ook zo benieuwd om bij te leren over de wonderen van het bos?  Ga dan mee op pad in dit nieuwe boek!

Sandra Dieckmann werd geboren in Duitsland, maar woont nu in het mooie Peak District in Engeland.  Ze heeft een groot hart voor de natuur en dat vind je ook in haar boeken terug. Haar nieuwe prentenboek neemt je mee op ontdekking in het bos.  Elke pagina is rijkgevuld met prachtige illustraties van dieren in hun habitat.  De vele details zijn goed voor uren kijkplezier.  De fijne teksten leren je telkens iets bij over de dieren die afgebeeld worden en je wordt telkens uitgedaagd om zelf op zoek te gaan naar nieuwe dieren die zich op de pagina verstopt hebben.  In dit boek komt heel wat woordenschat aan bod die met het bos en zijn bewoners te maken heeft.  Helemaal op het einde krijg je bovendien nog wat specifieke kenmerken mee van die dieren die doorheen het verhaal aan bod kwamen.  Dit informatief boek leest als een fictief verhaal, koppel daaraan de fantastische illustraties en je bekomt een boek dat een grote groep kinderen zal aanspreken.  Een perfect boek om in de klas tijdens de herfst uit te werken met kinderen van 5 tot 7 jaar of om thuis eindeloos van te genieten.

“Het geheime bos” is een prachtig prentenboek van Sandra Dieckmann dat je meeneemt op ontdekking in het bos.

Dankjewel Uitgeverij Christofoor en De Boekenboom voor dit wonderlijke boek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789060387016
Verschijningsdatum: 19/09/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Christofoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s