NEE – Liesbeth Talboom & Liesbeth Haesevoets

Een boze mier, een kale struisvogel, een bange kangoeroe en zeven andere dieren besluiten op een dag om nee te zeggen. De een zegt nee tegen werken, de ander besluit zich niet meer te wassen.  In 10 grappige verhaaltjes krijg je te horen wat het voor de dieren betekent als ze tegen de stroom besluiten in te zwemmen.  Ze komen op voor hun ideeën of overtuigingen en bouwen zo voor zichzelf een ander leven uit.

Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets, het duo achter Studio Maria, bundelden hun creativiteit en schreven 10 dierenverhalen voor kinderen die het liefst nee zeggen.  Ook de dieren in de verhalen zeggen steevast NEE en nemen zo hun leven in handen.  De verhalen zijn grappig, gevat en soms ook wel eens ontroerend.  En dan is er ook nog Professor Betty Weter die elk verhaal weer, langskomt om te checken of de verhalen wetenschappelijk wel kloppen.  Dat doen ze uiteraard niet want bij het maken van dit boek kwam, gelukkig, een goede dosis fantasie te pas.  Avond na avond kun je samen met kinderen vanaf een jaar of 5 van deze heerlijke verhalen smullen. Bij elk verhaal horen ook enkele kleurrijke illustraties die de personages tot leven brengen.  Een superleuk boek om uit voor te lezen voor het slapengaan, maar ook in de klas zal het zorgen voor grappige, korte voorleesmomenten!

“NEE” is een grappige verhalenbundel van Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets over 10 dieren die op een dag beslissen om NEE te zeggen!

Dankjewel Uitgeverij Pelckmans voor deze grappige en verrassende verhalen!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464019018
Verschijningsdatum: 18/10/2022
Aantal bladzijden: 124
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s