Het land van Ooit – Femke Vanbelle & Flore Deman

In de tuin tekenen zeven vriendjes samen een land vol fantasie met kikkers, kreeften en kolibries.  Dan begint het te waaien en zien ze een heldere gloed waar ze door aangetrokken worden.  Zo belanden ze in Het Land van Ooit, hun eigen fantasiewereld waar ze van de ene verbazing in de andere vallen.  Van blauwe bomen, over rondreizen op de rug van een kip, tot wilde chocoladebloemen. Het kan er allemaal!

Femke Vanbelle houdt al jaren van mooie woorden en poëtische zinnen. Nu zette ze de stap om samen met ervaren illustrator Flore Deman haar prentenboekendebuut aan het publiek te laten zien. Samen scheppen ze een warme droomwereld waar elk kind zou willen wonen. Een lieve poëtische tekst wordt vergezeld van dromerige illustraties in natuurtinten en vormen samen een zalig prentenboek om voor het slapengaan te lezen. De tekst op rijm is in rijke taal geschreven en heeft een heel fijn voorleesritme. Rijkgevulde pagina’s staan garant voor uren kijkplezier en een hele reeks vaak minder bekende dieren passeren de revue. Dit boek is een pleidooi om het kind in jezelf te blijven koesteren, te spelen, te fantaseren en te blijven geloven in dat sprankeltje magie. Een verhaal dat garant staat voor vele warme voorleesmomenten voor ouders, grootouders en kinderen vanaf 4 jaar en om keer op keer opnieuw te lezen. Dromen jullie mee?

“Het land van Ooit” is het warme prentenboek van Femke Vanbelle en Flore Deman over de kracht van fantasie en het koesteren van het kind in jezelf.

Dankjewel Uitgeverij Vrijdag voor dit veelbelovende debuut!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464341430
Verschijningsdatum: 25/10/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Vrijdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s