Wilma Wonder en de tak – Hanne Luyten & Noëmi Willemen

Wilma en haar vrienden zijn samen buiten op het plein, maar ze vervelen zich.  Ze vinden het maar een saaie dag.  Dan vinden ze een supermegamooie tak die zorgt voor uren fantasievol speelplezier.  Ze bedenken allerhande leuke manieren om met de tak aan de slag te gaan, met als afsluiter het maken van ketel heksensoep.  

Hanne Luyten en Noëmi Willemen creëerden vorig jaar het eerste boek in de reeks Wilma Wonder.  Een inclusief en divers prentenboek met Wilma en haar vrienden in de hoofdrol.  Het werd een heel succesvol boek en elk kind kon zich wel spiegelen aan één van de personages.  In hun tweede boek in de Wilma Wonder-reeks, wordt de kracht van fantasie en het spelen met eenvoudige dingen in de kijker gezet.  Zo laten ze kinderen zien, dat je vaak de leukste momenten beleeft met heel gewone voorwerpen.  Het thema is goed gekozen en zal jonge kinderen zeker aanspreken, want welk kind gaat tijdens een boswandeling niet aan de haal met een of andere tak.  De tekst op rijm is opnieuw op rijm, maar ritmisch is het net iets minder vlot dan in het vorige verhaal.  Dat zal jonge kinderen echter niet tegenhouden om te smullen van dit verhaal en hun favoriete heldin.

“Wilma Wonder en de tak” is het tweede deel in de Wilma Wonder-reeks van Hanne Luyten en Noëmi Willeman, een fijn inclusief prentenboek over de kracht van fantasie.

Dankjewel Uitgeverij Hannekesnest en de Boekenboom voor dit leuke, tweede deel.

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789464517910
Verschijningsdatum: 16/09/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Hannekesnest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s