Vos en Konijn maken vrienden – Beth Ferry & Gergely Dudás

Vos en Konijn zijn de beste vrienden en doen alles samen.  Maar dan ontmoeten ze Uil en Vos weet niet of ze met zijn drieën wel vrienden kunnen zijn.  Als ze samen avonturen beleven op de speeltuin, wordt duidelijk dat ze samen nog meer plezier beleven en dat er altijd ruimte is voor meer vrienden.

De Amerikaanse Beth Ferry schrijft vrolijke boeken voor jonge kinderen.  Voor dit tweede boek in de “Vos en Konijn” reeks werkte ze samen met Gergely Dudás.  Deze kleurrijke graphic novel voor jonge kinderen vanaf een jaar of zeven zet het dierenduo Vos en Konijn in de hoofdrol.  Het tweetal heeft heel menselijke kenmerken waardoor de verhalen voor kinderen erg herkenbaar zullen aanvoelen.  De thema’s vriendschap en fantasie vormen de rode draad doorheen de vijf verhaaltjes in stripvorm.  Kinderen die niet houden van grote hoeveelheden tekst zullen met dit boek over de streep getrokken worden om toch te lezen.  De kleurrijke illustraties zijn bovendien erg aantrekkelijk.  Een fijn boek met twee leuke hoofdpersonages dat leesplezier voorop stelt.

“Vos en Konijn maken vrienden” van Beth Ferry is het tweede deel in de fijne graphic novel reeks voor jonge lezers vanaf 7 jaar.

Dankjewel Uitgeverij Bily Bones voor dit kleurrijke, herkenbare verhaal!

🌕🌕🌕🌗 

ISBN: 9789030507895
Verschijningsdatum: 30/09/2022
Aantal bladzijden: 91
Uitgeverij: Billy Bones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s