Wifi en de broers – Brenda Froyen

De avonturen van Wifi, de hond en zijn drie mensenbroers gaan verder.  In 20 verhalen vertelt broer Zen over de ondeugende en grappige situaties waarin Wifi wel eens durft terecht komen.  Zo plast Wifi tegen de dure handtas van een dame op het strand,  gaat hij aan de haal met de paaseitjes of gaat hij op stap met de schoenen van het gezin.  Zijn apenstreken zorgen voor de nodige hilariteit en chaos binnen het gezin en meer dan eens zitten mama en papa met de handen in hun haar.  Maar bovenal is Wifi de liefste hond die je je kan voorstellen.

Brenda Froyen is docent Nederlands en schrijft boeken voor kinderen en volwassenen.  In haar tweede boek met Wifi in de hoofdrol geeft ze een kijkje in hun prettig gestoorde gezin.  Nooit ben je helemaal zeker wat nu precies wel of net niet echt gebeurd is.  Maar zeker is dat de verhaaltjes uit het leven gegrepen lijken en voor heel wat leesplezier zorgen.  Het boek is in een eenvoudige taal geschreven en de iets moeilijkere woorden worden in het verhaal verduidelijkt.  Dit zorgt ervoor dat dit boek ook geschikt is voor iets minder sterke lezers.  De verhaaltjes zelf bestaan meestal uit een vijftal pagina’s en worden afgewisseld met fijne zwart-wit illustraties die de personages een gezicht geven.  In dit herkenbaar boek met een hoekje af, is een grappige ondertoon nooit veraf.  Dat maakt het boek uitermate geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf 6 jaar of om zelf te lezen vanaf 8.  Dierenliefhebbers zullen hiervan smullen!

“Wifi en de broers” van Brenda Froyen is het tweede deel in de reeks rond hond Wifi en de prettig gestoorde avonturen van het gezin.

Dankjewel Davidsfonds-Infodok voor dit leuke tweede deel in de reeks!

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789002276026
Verschijningsdatum: 18/10/2022
Aantal bladzijden: 114
Uitgeverij: Davidsfonds-Infodok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s