Stomste week ooit! Maandag – Eva Amores & Matt Cosgrove

Joris Hamel lijkt wel in een nachtmerrie beland.  Zijn moeder is net getrouwd met een vampier en hij gaat een tijdje bij zijn vader wonen… die zich verplaatst met een bestelwagen in de vorm van een wc-pot.  Op zijn nieuwe school krijgt hij te maken met de ergste pestkop ooit, heeft hij al de eerste dag een vervelend ongelukje en ontrafelt zijn gehaakte zwembroek zich voor de ogen van zijn klasgenoten.  En dat allemaal op een maandag!

Eva Amores en Matt Cosgrove leerden elkaar kennen op de universiteit en werken sindsdien samen.  Tijden de lockdown besloten ze samen de serie “Stomste week ooit” te maken. Deze graphic novel neemt je mee in de grappige, vieze en vaak beschamende belevenissen van Joris.  Dit flitsende verhaal met korte stukken tekst, afgewisseld met grappige en treffende illustraties, heeft af en toe geschrapte scènes en gelukkig maar!  Dit boek is niet voor tere zieltjes en zit boordevol pipi-kaka humor.  Kinderen vanaf 8 die houden van actie en viezigheid, niet graag op een stoel zitten en zich niet altijd kunnen concentreren tijdens het lezen, kunnen met dit verhaal toch de leeskriebel te pakken krijgen.  Dit boek is een fijne uitbreiding van de klasbibliotheek of je boekenkast thuis en is een fijne aanvulling op de meer klassieke jeugdboeken.  Leesplezier gegarandeerd met dit fijne boek.

“Stomste week ooit! Maandag” is het eerste deel in een nieuwe reeks van Eva Amores & Matt Cosgrove.  Een grappige, vieze graphic novel die ook niet-lezers aan het lezen krijgt.

Dankjewel Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor deze fijne uitgave!

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789021034355
Verschijningsdatum: 27/09/2022
Aantal bladzijden: 182
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s