Mijn knuffelkoning – Kristien Aertssen

Omdat de papa van de prins ook koning is, vraagt hij zich af of er ook een koning van de papa’s bestaat.  De koning en de prins gaan samen op pad.  Ze ontmoeten heel wat koningen die goed zijn in verschillende zaken.  Onderweg leren ze heel wat nieuwe vaardigheden.  Maar wat is nu de belangrijkste eigenschap van de koning van de papa’s?

Kristien Aertssen illustreert en schrijft kinderboeken.  Na haar gevierde “De knuffelkoningin”, komt ze nu met “Mijn knuffelkoning”.  Dit fijne prentenboek zet alle papa’s in de kijker, want elke papa heeft wel een bijzondere kwaliteit.  De kleurrijke illustraties zitten vol beweging en weerspiegelen onze diverse maatschappij.  Realiteit en fantasie worden naadloos verweven tot een lief verhaal dat toont dat je kan blijven bijleren wat je leeftijd ook is.  Samen hebben de prins en zijn papa de tijd van hun leven, maar na hun boeiende avontuur is het tijd voor het aller belangrijkste van allemaal… een knuffel.
Dit warme prentenboek is perfect voor papa’s om aan hun kinderen vanaf 3 jaar voor te lezen, maar is ook in de klas een echte aanwinst om de thema’s papa, familie of levenslang leren in de kijker te zetten.

“Mijn knuffelkoning” is een lief prentenboek van Kristien Aertssen over papa’s, zonen, koningen, prinsen én levenslang leren.

Dankjewel Uitgeverij De Eenhoorn voor dit warme verhaal!


⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789462916692
Verschijningsdatum: 28/09/2022
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: De Eenhoorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s