Kiem – Caryl Lewis

Marty heeft het niet makkelijk, zijn moeder komt hun volgestouwde huis niet meer uit, op school wordt hij gepest en ook financieel hebben ze het moeilijk. Voor zijn verjaardag krijgt hij van zijn opa een mysterieus zaadje dat zijn leven zou kunnen veranderen. Eens gezaaid lijkt het plantje niet te stoppen en groeit het steeds groter. Als opa zijn grootse plannen aan Marty en zijn vriendin Gracie onthult, staan ze helemaal perplex. Samen belanden ze in een wonderlijk avontuur!

Caryl Lewis schrijft voor kinderen en volwassenen vanuit haar thuis in Wales. Kiem is haar eerste boek dat naar het Nederlands vertaald werd. Het is een boek dat kleine en grote lezers zal charmeren. Een lief hoofdpersonage dat het moeilijk heeft, een gekke opa die dol is op uitvinden, een grote droom en een sprankeltje magie, maken van dit boek een pareltje om echt van te genieten. In een vlotte en toegankelijke schrijfstijl ontspint zich een verhaal over een heel gewoon hoofdpersonage dat een wonderlijk avontuur beleeft. Doorzettingsvermogen, vriendschap en jezelf mogen zijn, zijn de mooie thema’s die van dit boek voor lezers vanaf 9 à 10 jaar een echte meerwaarde maken. Bovendien is het boek geschreven met oog voor diversiteit en zet het kinderen aan te denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Een sterk boek dat heel vlot wegleest voor enkele uren ongedwongen leesplezier!

“Kiem” is een zalig jeugdboek van Caryl Lewis, met fijne hoofdpersonages, grote dromen en een sprankeltje magie!

Dankjewel Uitgeverij Billy Bones en Uitgeverij Pelckmans voor dit fantastische jeugdboek!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789030509189
Verschijningsdatum: 11/10/2022
Aantal bladzijden: 199
Uitgeverij: Billy Bones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s