Het spel is uit – Michael Sels

De kinderen uit Nebo’s klas lijken bij het begin van het schooljaar allen gefascineerd door een nieuwe game.  Enkele kinderen gaan erg in het spel op en beginnen zich vreemd te gedragen. Als er in het dorp opnieuw grijze kruisen op de deuren verschijnen, begint Nebo te vrezen dat de bende die hij oprolde, terug is van weggeweest.  Samen met zijn vriend Axi besluit hij op onderzoek te gaan, maar dan lijkt Axi ook helemaal in de ban van de game.  Wat is er aan de hand?

Michael Sels is auteur van kinder- en jeugdboeken.  In dit tweede deel in de reeks “Een doodgewone jongen”, trekt Nebo opnieuw ten strijde tegen de Bende.  Fijn is dat het thema gamen deel uitmaakt van dit verhaal.  Het zal ervoor zorgen dat gamende kinderen, die misschien geen grote boekenfans zijn, ook naar dit boek zullen grijpen.  Het wat grotere lettertype en de korte, spannende hoofdstukken bezorgen kinderen een vlotte leeservaring.  De illustraties van Steven De Waele geven de personages een gezicht en slepen je nog meer mee in het verhaal.  Dit fijne jeugdboek, met een actueel thema, neemt kinderen mee in een fantasiewereld, die heel dicht aanleunt bij de realiteit.  Een aanwinst voor de klasbib.

“Het spel is uit” van Michael Sels in het tweede deel in de doodgewone jongen reeks; een fijne boek voor kinderen vanaf 9 à 10 jaar met gamen als thema.

Dankjewel Beefcake Publishing en Michael Sels voor dit fijne verhaal!

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789493293113 – Verschenen op 31/10/2022 – 173 p. – Beefcake Publishing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s