Vleertje Muis – Susanne Roos & Aniek Bartels

Ga je mee op avontuur met Vleertje Muis?  Deze lieve, kleine vleermuis woont in een grot midden in het bos, heeft lieve vriendjes en houdt van alles op zijn kop.  In drie leuke verhalen bakt vleermuis koekjes, is er een op-zijn-kop ontbijt en maakt Vleertje zich klaar voor de winterslaap.  

Susanne Roos en Aniek Bartels werkten samen aan dit leuke verhalenboek met een grappige vleermuis in de hoofdrol. Die vleermuis heeft grappige, fantasievolle avonturen. Het boek moet tijdens het lezen verschillende keren gedraaid worden. Soms hou je het op zijn kop, een andere keer zet je het boek recht. In de lieve illustraties in natuurkleuren worden verschillende illustratietechnieken waaronder collage gecombineerd. Dit zorgt voor een zeker dieptegevoel in de leuke tekeningen. De verhalen zijn grappig en zitten boordevol actie, die geaccentueerd worden door het gebruik van verschillende lettertypes. Dit boek is bij uitstek geschikt voor kleuters die houden van bewegen, lopen en springen. Deze eerste drie verhalen doen uitkijken naar meer avonturen van Vleertje Muis. Kinderen en hun (groot)ouders zullen smullen van deze verhalen die tegelijkertijd actie bevatten, maar ook erg lief zijn.

“Vleertje Muis” is een eerste reeks avonturenverhalen van Susanne Roos en Aniek Bartels over een lieve, grappige vleermuis en zijn vrienden, de nachtdieren. 

Dankjewel Uitgeverij Volt voor dit leuke verhalenboek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021463599 – Verschenen op 4/11/2022 – 112 p. – Uitgeverij Volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s