Offer – Toni Coppers

Vorige zondag was een dag om niet snel te vergeten!  Na een fijne leesclub over de boeken van Toni Coppers bij Borgerhoff & Lamberigts, maakten we kennis met Toni en zijn vrouw Annick met een stukje taart, een koffietje én een glaasje bubbels.  Dat het een meer dan geslaagde middag was, daar waren we unaniem over eens.  Wat kan je nog meer wensen: een fijn gesprek met een fantastisch auteurskoppel én een boek dat alle lof verdient!  Een middag om nog lang te koesteren.

Offer

Terwijl Alex Berger rust zoekt in de Italiaanse Alpen, krijgt hij een telefoontje van Sara Cavani van Interpol.  In het woud van Anlier werd het lichaam van een meisje gevonden. Jaren voordien werd in datzelfde woud al een meisje gevonden en verdwenen er twee anderen.  Samen met het korps ter plaatse gaan ze op zoek naar de moordenaar die rondzwerft in dat diepe woud.  Bovendien gaan ze ook de strijd aan met hun eigen angsten.

Toni Coppers is al jaren één van Vlaanderens favoriete misdaadauteurs en dat is niet zonder reden!  Deze onheilspellende thriller boeit en intrigeert van bij de eerste pagina’s en sleept je mee doorheen de Ardeense bossen. Fijn aan “Offer” is dat het verhaal zich afspeelt op gekende locaties waardoor het bijzonder makkelijk ik je in het verhaal in te leven. Samen met zijn filmische beschrijvingen en zijn toffe, goed uitgewerkte personages, vormt dit een ideale basis voor een sfeervolle thriller.  Coppers zet je constant op het verkeerde been, doet je zoeken, twijfelen en zet al je zintuigen op scherp.  Tot de laatste hoofdstukken laat hij je op het puntje van je stoel zitten.  De hoofdlocaties van het verhaal zijn echt goed gekozen; het uitgestrekte woud van Anlier en het eenzame dorpje Suxy baden in een geheimzinnige sfeer en vormen een angstaanjagende achtergrond voor deze uitstekende thriller.  Eén waarschuwing: plan voldoende vrije tijd als je dit boek leest, want je leest het in één ruk uit!

Dankjewel Borgerhoff & Lamberigts, Toni Coppers & Annick Lambert voor dit sfeervolle boek!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789463938396 – Verschenen op 31/10/2022 – 336 p. – Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s