Ik stop de grote mensen in bed – Lynn Pinsart & Julie Vangeel

Vandaag worden de rollen omgedraaid en stoppen de kinderen de grote mensen in bed.  En die grote mensen, die zijn best bijzonder!  ‘s Avonds zijn ze stikkapot want overdag hebben ze wel 10 jobs.  Tovenaar, poetswonder, kussen, rekengenie en zoveel meer, al deze taken zorgen ervoor dat volwassenen ‘s avonds uitgeput neervallen.

Lynn Pinsart schitterde eerder met haar ondeugende boeken met dieren in de hoofdrol.  Julie Vangeel staat bekend om haar speelse illustraties die barsten van kleur.  Samen maakten ze een prentenboek dat bedtijd op zijn kop zet, want stopt wie nu precies in bed.   Met dit vrolijke prentenboek zetten ze de kwaliteiten van ouders in de spotlights en doen ze kinderen, maar misschien ook volwassenen beseffen, welke petjes ouders dagelijks opzetten.  Geen wonder dat ouders ‘s avonds al eens vermoeider zijn dan de kinderen.  Dit vrolijke, grappige prentenboek op rijm met kleurrijke illustraties die van het papier spatten, is het perfecte verhaal voor het slapengaan.  Wie, wie in bed stopt, doet er deze keer niet helemaal toe.  Zeker is dat zowel kinderen als volwassen plezier zullen beleven aan dit verhaal.  Bedtijd en het verhaaltje voor het slapengaan krijgen op die manier een nieuwe dimensie.

“Ik stop de grote mensen in bed” van Lynn Pinsart en Julie Vangeel, is een prettig gestoord prentenboek voor slaperige kinderen en ouders vanaf een jaar of vier.

Dankjewel Uitgeverij Pelckmans voor deze originele kijk op slapen gaan.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464019308 – Verschenen op 22/11/2022 – 26 p. – Uitgeverij Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s