Meat-free Mexicaans – Thomasina Miers

Zijn jullie als gezin ook steeds op zoek naar gezonde en duurzame alternatieven voor de klassieke maaltijden? Ongetwijfeld hebben ook jullie gezinsleden met uiteenlopende smaken, waardoor het niet steeds makkelijk is om het perfecte gerecht op de tafel te krijgen.

Ook wij zouden graag vaker vegetarisch eten, maar met een paar echte vleeseters in huis, is dat niet steeds evident.  Vleesvervangers worden hier niet echt geapprecieerd, dus moeten we op zoek naar vegetarische gerechten waarin het bij vergeet dat ze vleesloos zijn.

In het nieuwe Meat-free Mexicaans vonden wij alvast heel wat gerechten die een de smaken van onze gezinsleden voldoen.  Dit kleurrijke kookboek dompelt je onder in de zalige Mexicaanse keuken en verwent je smaakpapillen met recepten boordevol groenten.  Heel wat recepten bevatten trouwens nog alternatieven, zodat je de recepten echt naar je hand kan zetten.  Wij vielen hier alvast voor de taco bowls die je telkens opnieuw anders kan samenstellen.  In dit kookboek is er plaats voor gerechten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot desserts, aangevuld met een serie cocktails en salsa’s.  Voor elk wat wils dus.  Wij gaan alvast watertanden van de fluffy ricottapancakes, de crispy maisnuggets en de geroosterde wortels met kapucijnerpuree.  Hoe dan ook, in dit kookboek vind je zeker iets plantaardigs wat je hele gezin kan bekoren!

Bedankt Uitgeverij Kosmos voor dit heerlijke boek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789043927727 – Verschenen op 13/02/2023 – 256 p. – Uitgeverij Kosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s