Ik ben één – Susan Verde & Peter H. Reynolds

Hoe maak ik een verschil?  Het is een vraag die jong en oud beroert.  Vaak lijkt het onmogelijk om als enkeling het verschil te kunnen maken, maar niets is minder maar.  De meeste dingen beginnen met iets heel klein en net daar kunnen we het verschil maken.  Elke tuin begint met één zaadje, elke reis begint met één stap en elke melodie met één noot.  Ga mee op reis in dit boek en ontdek hoe jouw acties een verschil kunnen maken.

Susan Verde en Peter H. Reynolds zijn een New York Times bestseller team en scoorden eerder met boeken als “Ik ben yoga” en “Ik ben mens”.  Met dit nieuwe boek proberen ze te tonen dat elke kleine actie die we doen het verschil kan maken.  Elke stap die we zetten kan het begin zijn van iets moois en kan leiden tot vele andere acties die we samen met anderen kunnen opzetten.  In tijden waarin er zoveel actie nodig lijkt te zijn, laten we soms de moed hangen.  Dankzij dit boek, worden we aangezet tot kleine acties die een groot verschil kunnen maken.  Dit kleine maar warme verhaal straalt heel wat kracht uit, barst van de diversiteit en verspreidt een universele boodschap van daadkracht en samenwerking.  In een noot van de auteur wordt er extra informatie gegeven over de oorsprong van dit verhaal.  Bovendien zijn er ook oefeningen in mindfulness en zelfreflectie.

“Ik ben één” is een krachtig prentenboek van Susan Verde en Peter H. Reynolds dat kinderen aanzet tot daden.

Dankjewel Uitgeverij Samsara voor dit krachtige verhaal!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789493301030 – Verschenen op 02/01/2023 – 32 p. – Uitgeverij Samsara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s