De logé – Heather Gudenkauf

Wylie Lark heeft zich op het platteland teruggetrokken in een oude boerderij om haar boek af te werken.  Als ze tijdens een sneeuwstorm ingesneeuwd raakt, maakt ze zich aanvankelijk geen zorgen.  Dan ontdekt ze buiten een jongetje in de sneeuw.  Ze neemt het vlug binnen in huis, maar krijgt geen woord uit het kind. Ze vraagt zich af hoe het kind daar beland is en komt al snel tot de conclusie dat het niet alleen tot bij haar kan gekomen zijn… Het begin van een ijzingwekkende nacht op een plaats waar jaren eerder twee mensen vermoord werden en twee kinderen verdwenen.

Heather Gudenkauf is bestsellerauteur van acht spannende boeken.  Met “De logé” weet ze van bij de eerste pagina’s de toon te zetten.  In drie verhaallijnen, één in het verleden, één in het heden en een laatste op een ogenblik dat in het begin van het verhaal niet duidelijk is, ontspint zich een spannend relaas over de moord op een koppel en de verdwijning van twee kinderen.  Bij de aanvang in het niet duidelijk hoe de verhaallijnen in elkaar passen, maar hoe verder het verhaal evolueert, hoe meer de puzzelstukjes in elkaar passen.  Deze knappe thriller grijpt je van bij de eerste pagina’s vast en laat je niet meer los tot je de laatste ijzingwekkend pagina omgeslagen hebt.  De setting in een verlaten huis tijdens een sneeuwstorm, maakt er bovendien de perfectie winterthriller van, maar misschien lees je dit boek best niet als je alleen thuis bent…

“De logé” is een ijzingwekkende, winterse thriller van Heather Gudenkauf die je van de eerste pagina in je greep heeft.

Dankjewel HarperCollins voor deze ijselijke thriller.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789402711332 – Verschenen op 18/1/2023 – 335 p. – Uitgeverij HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s