Wips weet wat Wips wil – Henk Willems & Gert Mahieu

Wips is een eigenzinnige whippet, die alleen thuis is en zich verveelt.  Met zijn balletje gaat hij op zoek naar nieuwe vrienden en komt zo heel wat bijzondere mensen tegen.  Zo maakt hij kennis met een bergbeklimmer en ziet hij het huis van zijn baasje uit een heel andere hoek, komt hij zichzelf tegen bij de goochelaar en luistert hij naar het lied van de gondelier. Wips weet wat Wips wil en is vastbesloten dat te vinden.  Lukt hem dat?

Henk Willems en Gert Mahieu werkten jarenlang samen bij Duval Guillaume. Nu maakten ze samen een prentenboek met hond Wips in de hoofdrol. Hond Wips gaat op verkenning op zoek naar nieuwe vrienden en ontmoet zo heel wat kleurrijke personages. Elke ontmoeting beslaat een pagina tekst en een illustraties. De illustraties zijn erg kleurrijk, wat disproportioneel en bevatten details die het personage in de verf zetten. De layout van de tekst is speels opgevat en bevat heel wat grappige elementen die het verhaal tot leven brengen. Dit leuke verhaal over een zoektocht naar vriendschap, illustreert dat je om vriendschap te vinden, vaak niet al te ver moet zoeken. Bovendien worden enkele beroepen in de kijker gezet. Een kunstig en origineel prentenboek over vriendschap en een eigenzinnige hond.

“Wips weet wat Wips wil” is een eigenzinnig prentenboek van het duo Henk Willems en Gert Mahieu over een hondje met een eigen wil dat op zoek is naar vriendschap.

Dankjewel Uitgeverij Tuimelkruid voor dit originele boek.

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789464445343 – Verschenen op 25/11/2022 – 44 p. – Uitgeverij Tuimelkruid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s