Het viel uit de lucht – The Fan Brothers

Op een donderdag valt er zomaar iets uit de lucht.  Alle dieren vinden het een heel bijzonder ding en hebben de gekste ideeën over wat het zou kunnen zijn.  De volgende ochtend volgt een nieuwe verrassing, want het ding ligt in het web van spin. Volgens Spin is het ding in zijn web geland en niemand weet helemaal zeker of dat web er eerder al was.  Spin heeft grootse plannen met het ding en organiseert een heuse tentoonstelling.

“The Fan Brothers”   staan bekend om hun prentenboeken met hun uiterst gedetailleerde illustraties.  Ook in dit nieuwe verhaal zijn de illustraties om van te smullen.  Met uitzondering van het felgekleurde ding, is de rest van het boek in prachtige zwart-wit illustraties opgebouwd.  Naast de prachtige illustraties is ook het verhaal zelf erg zinvol, want wie probeert wel eens niet met de eer weg te gaan lopen.  Het verhaal over de sluwe spin met grootse plannen die merkt dat eerlijk zijn het langst duurt, is een mooie levensles voor iedereen die wel eens met alle eer wil gaan lopen.  Dit kunstige prentenboek straalt een speciale sfeer uit.  De vele illustraties in zwart-wit tinten zijn rustgevend, wat van dit prentenboek een ideaal boek voor het slapengaan maakt.  Om samen met kinderen van 5 en ouder van te genieten en terug met verwondering naar de dingen om ons heen te kijken.

“Het viel uit de lucht” is een kunstig prentenboek van The Fan Brothers over een spin die met alle eer wil gaan lopen.

Dankjewel Uitgeverij Leopold voor dit mooie prentenboek!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789025884000 – Verschenen op 9/11/2022 – 50 p. – Uitgeverij Leopold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s