In het bos daar staat een huisje – Inge Bergh & Eva Roelens

Daar is hij!  Het nieuwe deel in de klassieke kinderliedjes-reeks van Inge Bergh.  Het intussen vierde deel in deze leuke reeks, focust op het liedje “In het bos daar staat een huisje”.  Heb jij je ook al altijd afgevraagd wie dat haasje in zijn huis binnenlaat?  En is dat haasje nu wel zo dankbaar als het liedje laat vermoeden? Dat ontdek je in dit leuke boek dat uitermate geschikt is voor gebruik in de kleuterklas.  

Inge Bergh sloeg deze keer de handen in elkaar met Eva Roelens.  Eva maakt op die manier haar debuut in de prentenboekenwereld.  Samen gaven ze een nieuwe twist aan het liedje dat zowat iedereen kent uit zijn kindertijd.  Het verhaal op rijm heeft een leuk vertelritme en bouwt zo verder op de eerste regels van het lied.  De kleurrijke, paginavullende illustraties brengen het grappige, soms wat ondeugende verhaal tot leven.  Fijn in deze reeks is dat je steeds verrast wordt door de originaliteit van de verhalen.  Bovendien zorgt Inge Bergh ervoor dat klassieke kinderliedjes weer helemaal van deze tijd worden met haar grappige insteek.  Net als in de andere boeken is er ook hier een activiteitenbundel opgenomen in het boek.  Zo kan je het boek thuis of op school, heel makkelijk verwerken.  En wie niet meer precies weet hoe het liedje ging, kan de QR-code aan het begin van het boek scannen en genieten van een leuke performance van de Appelmoesband.

“In het bos daar staat een huisje”, is het vierde deel in de klassieke kinderliedjes reeks van Inge Bergh.  De liedjes worden met een nieuwe blik bekeken en zijn zo klaar om de tand des tijds te doorstaan.

Dankjewel Uitgeverij Pelckmans voor dit leuke vierde deel in de reeks.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464291223 – Verschenen op 13/01/2023 – 48 p. – Uitgeverij Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s