De comeback van Tommy Roos – Cecilia Klang

Het lijkt Tommy niet voor de wind te gaan, nu zijn vrouw hem heeft laten weten dat ze wil scheiden en zijn job op de helling staat omdat de fabriek gaat verhuizen naar Estland.  Hij wordt vijftig en zijn rustige leven staat ineens op zijn kop.  Gelukkig heeft hij zijn beste vriend, die vastbesloten is Tommy terug op het goede pad te krijgen.  Hij moedigt Tommy aan op zoek te gaan naar zichzelf.  Daarbij krijgt hij hulp van een excentrieke, voormalige operazangeres die terug in het dorp is komen wonen.  Slaagt Tommy erin de rockster in zichzelf terug te vinden?

De Zweedse Cecilia Klang is communicatiemanager en auteur.  Voor het eerst verscheen nu een boek van haar hand ook in het Nederlands.  In deze feelgoodroman zet ze een vijftiger met weinig ambitie in de hoofdrol.  Grote veranderingen dwingen hem zichzelf onder de loep te nemen en zijn leven in handen te nemen.  In een vlotte schrijfstijl neemt de auteur je mee in dit leuke feelgoodverhaal met een atypisch hoofdpersonage.  De hoofdstukken zijn nooit te lang en doorspekt met een leuke humor.  Dit fijne verhaal bezorgt je ongetwijfeld enkele uren ongedwongen leesplezier en hoewel het verhaal niet echt blijft nazinderen, is het echt een fijn boek voor die momenten waarop je even gewoon wil genieten van een goed verhaal. 

“De comeback van Tommy Roos” van Cecilia Klang is een fijne roman over een vijftiger die noodgedwongen op zoek moet naar zichzelf.

Dankjewel Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor dit fijne verhaal.

⭐⭐⭐
ISBN: 9789021030777 – Verschenen op 12/01/2023 – 320 p. – Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s