Wij blijven altijd bij elkaar – Smriti Halls & Steve Small

Beer en Eekhoorn geven samen een feestje.  Tijdens de voorbereidingen ziet Eekhoorn het groot, nodigt hij vele vrienden uit, regelt hij een bandje, versieringen, allerhande versnaperingen.  Beer is wat overweldigd en heeft het meer voor kleine feestjes.  Hoewel Beer niet zo’n zin heeft in het feest, kan Eekhoorn hem toch overtuigen om mee te feesten én hij heeft de tijd van zijn leven.  Maar waar is Eekhoorn opeens gebleven?

Het duo Beer en Eekhoorn hoeft intussen nog weinig introductie.  De vrolijke vrienden die ontsproten zijn aan de verbeelding van auteur Smriti Halls en illustrator Steve Small hebben de voorbije jaren heel wat harten veroverd.  Het derde boek in de reeks is opnieuw een boek over de echte vriendschap.  De twee, die vaak niet meer kunnen verschillen, ontdekken dat ze er altijd zijn voor elkaar.  De lieve tekst op rijm heeft een leuk voorleesritme en de warme illustraties zitten vol kleine details die je pas bij een tweede of volgende voorleessessie ontdekt.  De gevoelens van de twee worden zowel in tekst als in beeld heel treffend gevat en zullen voor kinderen heel herkenbaar aanvoelen.  Een schitterende aanvulling in deze innemende reeks die zowel thuis voor het slapengaan als in de klas breed inzetbaar is.  Kinderen hangen ongetwijfeld aan je lippen en worden helemaal ingenomen door deze lieverds.

“Wij blijven altijd bij elkaar” is een lieve aanvulling over samen feest vieren en er altijd zijn voor elkaar,  in de prachtige reeks rond Beer en Eenhoorn van Smriti Halls en Steve Small.

Dankjewel Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en VBK België voor deze fijne uitbreiding in de reeks.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021037622 – Verschenen op 22/12/2022 – 40 p. – Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s