Onschuld – Toni Coppers

Liese Meerhout gaat door een moeilijke periode. Ze is iets op het spoor, maar haar collega’s brengt ze niet op de hoogte. Dan slaat het noodlot toe en wordt Liese zelf een slachtoffer. Haar collega’s zetten alles op alles om de waarheid boven water te halen, maar dat blijkt geen makkelijke opdracht. Liese en Michel Masson worden tegen elkaar opgezet, maar wie zit hier achter? Het verleden lijkt het team in te halen en de lijn tussen schuld en onschuld blijkt heel wat dunner dan verwacht.

Toni Coppers voorstellen hoeft niet meer. Hij won niet voor niets de Hercule Poirot Lifetime Achievement Award voor zijn machtige thrillers rond de personages Liese Meerhout en Alex Berger. Onschuld is de 20ste Liese Meerhout en tot mijn scha en schande moet ik bekennen dat dit de eerste was die ik las. Ondanks het personage niet te kennen, werd ik toch onmiddellijk meegesleept in het verhaal dat zich hoofdzakelijk in Antwerpen afspeelt. Hoewel Liese niet echt van de partij is in dit verhaal, leer je haar via haar collega’s toch goed kennen. Je duikt in haar verleden en dat van haar team, leert oude vrienden kennen en krijgt zo een steeds duidelijker beeld van het personage. Koppel daaraan de pittige zoektocht naar de waarheid en je krijgt een pageturner van formaat. Wat was dit een leuke eerste kennismaking met Liese en het leuke is nu dat ik nog 19 andere boeken heb om verder in haar verleden te duiken.

“Onschuld” is het twintigste deel in de Liese Meerhout-reeks van Toni Coppers. Een knaller van een jubileumeditie!

Dankjewel Uitgeverij Borgerhoff-Lamberigts voor deze spannende thriller.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789463939959 – Verschenen op 20/04/2023 – 336 p. – Uitgeverij Borgerhoff-Lamberigts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s