Kleine Jules eet spaghetti – Annemie Berebrouckx

Peuters die spaghetti eten, dat is en blijft steeds een hele belevenis!  Ook bij Kleine Jules is dat niet anders.  De peuter smult van zijn spaghetti, maar die belandt niet alleen in zijn mond.  Eerst heeft hij een oorbel, dan een snor.  Zo lijkt hij op zijn mama of op zijn opa.
Annemie Berebrouckx neemt in dit kartonboek voor peuters het thema zelfstandig eten onder de loep.  Dat alleen eten loopt niet steeds even vlot en dat zal voor vele ouders en kinderen er herkenbaar zijn.  Het eenvoudige verhaal en de kleurrijke illustraties sluiten naadloos op elkaar aan.  Bovendien is het verhaal met humor opgebouwd.  Peuters en hun ouders of verzorgers, zullen heel wat plezier aan dit leuke boek beleven.  Dit kartonboek vormt een mooie eerste aanzet om jonge kinderen te laten genieten van herkenbare verhalen, nieuwe woordenschat aan te leren en samen met hun ouders tot rust te komen na een drukke dag. Dat peuterfavoriet Jules er ook nog eens de hoofdrol in speelt, is een grote plus, want deze kindervriend komt tijdens de kleuterperiode zeker nog aan bod!

Dankjewel Uitgeverij Mamie voor dit leuke kartonboek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464599084 – Verschenen op 1/4/2023 – 24 p. – Uitgeverij Mamie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s