Een jaar in Wonderland – Maciej Szymanowicz

Van Baba Jaga, over Trompetopotamus tot de Bloemenfee… wel 21 sprookjesachtige personages vind je terug in dit prachtige kijk-, zoek- en fantaseerboek.  Een heel jaar lang kan je deze jolige bende volgen doorheen hun avonturen in Wonderland. Waarom kijkt Baba Jaga zo boos in januari? Wie komt daar uit een ei piepen in maart? Wie loert daar om het hoekje in juli?

Benieuwd?  Daar heb je alle reden toe.  Na het prachtige “Grote Kabouterboek” van vorig jaar, maakte Maciej Szymanowicz “Een jaar in Wonderland”. Een boek dat je laat kennismaken met sprookjesachtige personages, die je daarna maand na maand kan zoeken op de prachtige, kleurrijke prenten in haar typische stijl.  Het boek nodigt uit om verhalen te fantaseren die wel tot een jaar kunnen duren.  Bij elk personage kun je wel een verhaal verzinnen en dat 12 maanden lang.  Of misschien heb je niet zo’n levendige fantasie en vind je het fijn om op zoek te gaan naar je favoriete personage op elke pagina?  Voor kinderen vanaf 4 jaar en wie houdt van sprookjes en fantasie biedt het boek alle kansen om te zoeken, te ontdekken en tot de meest waanzinnige verhalen te komen!

“Een jaar in Wonderland” is een feeëriek zoek-, kijk-, en fantaseerboek met fabelachtige prenten die je fantasie helemaal op hol doen slaan.

Met dank aan Baeckens Books voor dit prachtige recensie-exemplaar!
⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789059248212
Verschijningsdatum: 25/01/2021
Aantal bladzijden: 30
Uitgeverij: Baeckens Books

Een gedachte over “Een jaar in Wonderland – Maciej Szymanowicz

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s