Een vriend wat is dat? Ed Franck & Thé Tjong-Khing

De lieve vrienden Panda en Eekhoorn zijn terug in een prachtig prentenboek dat heel wat aandacht heeft voor gevoelens.  In zes warme verhalen ontdekken Panda en Eekhoorn hoeveel ze voor elkaar betekenen.  Ze dragen zorg voor elkaar, missen elkaar als ze niet samen zijn, beschermen elkaar als ze bang zijn, ze troosten, maar hebben boven alles samen heel wat plezier.

Ed Franck hoeft nog weinig introductie.  Reeds sedert 1985 is hij een klinkende naam in de jeugdboekenwereld en in al die jaren kaapte hij heel wat mooie prijzen weg.  Samen met illustrator Thé Tjong-Khing creëerden ze het schattige, grappige duo Panda en Eekhoorn.  De twee hebben op het eerste gezicht weinig gemeen en toch zijn ze de allerbeste vrienden.  In dit tweede deel komt het belang van hun vriendschap nog meer aan bod.  Het resultaat is een warm, ontroerend prentenboek dat vooral gaat over de vele, kleine dingen in ons leven die ons gelukkig maken.  Een prachtige ode aan de vriendschap om samen met kinderen vanaf 5 jaar van te genieten.

“Een vriend wat is dat?” is een ontroerend verhalenboek dat een ode aan de vriendschap brengt.

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Davidsfonds voor het recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789002272929
Verschijningsdatum: 16/03/2021
Aantal bladzijden: 48
Uitgeverij: Davidsfonds/Infodok

Een gedachte over “Een vriend wat is dat? Ed Franck & Thé Tjong-Khing

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s