Pip & Ei – Alex Latimer & David Litchfield

Pip, een zaadje en Ei zijn vrienden van zodra ze elkaar leren kennen. Ze zien elkaar elke dag en hebben veel plezier, tot Pip wortels krijgt en vast zit in de grond.  Ei komt elke dag op bezoek bij Pip, totdat Ei ineens geen ei meer is maar een vogel.  Ze blijven samen tot Ei leert vliegen en de wereld intrekt. Ei geniet van haar tijd in de stad maar als ze een ei in haar buik heeft wil ze dat maar aan één iemand vertellen.

De Zuid-Afrikaanse auteur Alex Latimer en de Engelse illustrator David Litchfield gingen voor dit hartverwarmende prentenboek een mooie samenwerking aan.  Twee vrienden die helemaal anders zijn, maar toch op elkaar lijken groeien samen op.  Eens opgegroeid gaat een van hen de wereld verkennen, maar als er iets belangrijks te gebeuren staat weet ze bij wie ze altijd terecht kan.  De illustraties zijn dromerig, kleurrijk en zorgen ervoor dat het mooie verhaal ook bijzonder sfeervol wordt.  Een wondermooi prentenboek over levenslange vriendschap en wat echte vriendschap tot vriendschap maakt om samen met kinderen vanaf 5 jaar van te genieten.  Dit tijdloze prentenboek heeft een plaatsje in mijn hart veroverd.

“Pip & Ei” is een hartverwarmend prentenboek met sfeervolle, dromerige illustraties over wat vriendschap tot levenslange vriendschap maakt.

Met dank aan Veltman Uitgevers voor dit recensie-exemplaar om te koesteren!

⭐⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789048319244
Verschijningsdatum: 11/03/2021
Aantal bladzijden: 26
Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
Vertaald door Ellen Hosmar

Een gedachte over “Pip & Ei – Alex Latimer & David Litchfield

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s