Waar is grote broer? – Linde Faas

Kleine Broer en Grote Broer wonen samen in een grote bloem.  Kleine Broer is overal bang voor en komt de bloem niet uit.  Op een dag komt Grote Broer niet meer terug en kan Kleine Broer niet anders dan naar hem op zoek te gaan.  Hij moet zijn veilige omgeving verlaten en ontdekt heel wat moois. En grote broer?  Die kijkt ongemerkt vanop een afstandje toe.

De Nederlandse Linde Faas leeft en werkt in het noorden van Noorwegen en haalt er inspiratie uit de natuur voor haar prachtige illustraties.  Haar derde prentenboek zit opnieuw vol kleine details waardoor je bij elke leesbeurt iets nieuws opmerkt.  De dromerige illustraties laten ruimte voor eigen interpretatie en voeren je mee naar een magische wereld.  Voeg daarbij de poëtische tekst over moed en je angsten overwinnen en je krijgt een prentenboek uit de duizend dat bijblijft en het lezen en kijken meer dan waard is.  Een zalig prentenboek met een prachtige boodschap om met kinderen vanaf 5 jaar van te smullen!

“Waar is grote broer?”, het derde prentenboek van Linde Faas, combineert magische illustraties met poëtische tekst tot een subliem prentenboek over angsten overwinnen en op ontdekking gaan in de wereld.

Met dank aan Uitgeverij Lemniscaat voor dit recensie-exemplaar om te koesteren!

🌟🌟🌟🌟🌟

ISBN: 9789047712176
Verschijningsdatum: 13/07/2021
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Lemniscaat

Een gedachte over “Waar is grote broer? – Linde Faas

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s