Verlegen Vliertje – Cat Min

Vliertje is een konijn dat in een verlaten brievenbus woont.  Ze blijft het liefst thuis binnen waar ze veel tijd heeft om te tekenen.  Als ze in de brievenbus een brief vindt die aan de maan geadresseerd is, is ze zo ontroerd dat ze besluit de briefschrijver te helpen en de brief aan de maan te bezorgen.  Dat blijft een moeilijke opdracht, maar met veel doorzettingsvermogen en creativiteit slaagt ze er toch in.

“Verlegen Vliertje” is het prentenboek debuut van illustrator Cat Min.  En wat voor één!  In zachte kleuren, een combinatie van waterverf en kleurpotlood creëerde ze een lieve, wonderlijke wereld waar heel wat mogelijk is.  In combinatie met een mooi verhaal over verlegenheid, vriendschap en empathie komen de prachtige illustraties helemaal tot leven.  Het resultaat is een zacht, lief prentenboek dat bijblijft en dat je keer op keer opnieuw zal kunnen voorlezen.  Een perfect boek om voor het slapengaan voor te lezen en samen met kinderen vanaf 4 jaar weg te dromen naar de wonderlijke wereld van Vliertje! Prachtig vertaald door Riet Wille.

“Verlegen Vliertje” is het prachtige prentenboek debuut van Cat Min en neemt je mee naar een wonderlijke wereld vol vriendschap, empathie en doorzettingsvermogen.

Met dank aan Standaard Uitgeverij voor dit recensie-exemplaar om te koesteren.

⭐⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789002274015
Verschijningsdatum: 13/07/2021
Aantal bladzijden: 48
Uitgeverij: Infodok

Verdient dit boek ook een plekje in jouw boekenkast?  Ga dan langs bij je boekhandel in de buurt of bestel het hier online.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is t

Een gedachte over “Verlegen Vliertje – Cat Min

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s