De reizigers op perron 5 – Clare Pooley

Iona, Piers, Sanjay, Emmie en Martha nemen dagelijks de trein naar Waterloo station.  Ze zitten vaak in dezelfde coupé, maar gesprekken knopen ze niet met elkaar aan. Tot op een dag Piers bijna stikt in een druif en zijn medepassagiers zijn leven reden.  Deze gebeurtenis brengt de reizigers met elkaar in contact.  Ze hebben weinig gemeen, hebben elk hun eigen problemen, maar nu ze met elkaar in gesprek gaan, ontstaat er tussen hen een bijzondere band.

Clare Pooley debuteerde vorig jaar met “Het eerlijkheidscomplex”, waarmee ze heel wat succes oogstte.  Nu zet ze zich als auteur definitief op de kaart met haar tweede boek.  In dezelfde stijl als in haar eerste boek, vertelt ze het verhaal vanuit het perspectief van verschillende personages.  Dit geeft een bijzondere dynamiek aan het verhaal en sleept je steeds verder mee in de wereld van deze personages.  Je leert ze stap voor stap beter kennen en doorheen het boek leer je ze steeds meer waarderen.  Dit sterke feelgoodverhaal is echt een plezier om te lezen en is goed voor enkele uren puur genieten.  Bij het omslaan van de laatste pagina lijkt het alsof je afscheid neemt van enkele nieuwe goede vrienden en is je geloof in de mensheid net weer dat tikkeltje gegroeid.

“De reizigers op perron 5” is een uitstekende feelgoodroman van Clare Pooley over een aantal treinreizigers die door een onverwachte gebeurtenis vriendschap sluiten.

Bedankt Uitgeverij Cargo en Standaard Uitgeverij voor dit hartverwarmende boek!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789403108315
Verschijningsdatum: 07/06/2022
Aantal bladzijden: 352
Uitgeverij: Cargo

Een gedachte over “De reizigers op perron 5 – Clare Pooley

  1. Pingback: De mooiste romans van 2022 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s